Wednesday, November 10, 2010

.Semester Break.

Bukan main suke lg ye kau tasha.. Before habes paper lg kau dah suroh abh dtg kedah amik kau kan?heee.. Ohh well..bukan ape laah sgt. Since Deepavali jatuh 5hb haritu..Dah alang2 paper i habes 6hb tu my parents dtg 4hb laa.Sukenye..Kalini Min ikot! how cool baru umo 3bulan dah berjalan jauh sampai ke utagha nk jumpe aunty die ni..hehehe..Saya bukan x nk drive sendiri blk KL tu tapi..dah abh yang nk dtg sini..makan2 angin..So x salah laa kan.. Bukan menyusahkan. :p
Btw, supposely kami bercadang nk bercuti kat Langkawi..since banjir terok kat kedah ni..terpaksa laa kitorg postponed plan tu. *sob*

Bila cuti sem tiba, mule laa tasha dgn bad habit die.tido lewat, bgn pn lewat!haks!*hishhh tlg laah jgn ikot prangai ni okay.huhu.. Baru 3hari I kat KL ,tp cuti sem ni x rase sgt.. sbb I sorang je kat ruma.xde geng. Uder n wanny x balik lg..diorg pulak still exam lg..Ohh..cepat2 laa kau habes exam weyy.Aku bosan!Cuti sem ni..mcm biasa laa..I duk ruma je kot.buat rutin harian mcm suri rumah..Nk keje, Confirm2 abah x bagi.. So rilex laa kan kat ruma.. yuhuuu..
Yelaa..kat kedah mane laa merase sgt home sweet home ni..Jarang balik. So apekate cuti ni kau bermaharajalela laa kat ruma tu sampai puas!hihihi..:)

okay bai.

1 comment:

blog owner's said...

xdk post yg baru ka???
update la...mna tau kot2 ramai follower ka nt...hehe